Interview met Saskia Leefsma

Martien Versteeg had een gesprek met Saskia Leefsma, de gastvrouw van de jaarvergadering op 5 juni, over haar ervaringen, drijfveren en toekomstdromen en deed hier verslag van in een nieuw interview dat verschijnt in de reeks OKBN-interviews.

2 gedachten over “Interview met Saskia Leefsma

  1. Saskia Leefsma

    Dank je wel. Anita, en de OKBN ging als een trein vandaag, 5 juni op de ALV met ook een erg duidelijke en hartverwarmende (omdat er al zoveel is bereikt en de ambities desalniettemin niet te stuiten blijken) lezing over de Rembrandt database van Sytske Weidema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.