Overlijdensbericht Goos Dullaart

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Goos Dullaart op 24 januari jl. in de leeftijd van 78 jaar. Sinds zijn pensionering in 2010 was hij erelid van het OKBN. Het erelidmaatschap werd hem verleend uit waardering voor zijn vele verdiensten voor het OKBN, niet in de laatste plaats als een van de mede oprichters in 1982. Daarnaast heeft hij vele jaren bestuurstaken in onze vereniging vervuld waaronder meerdere malen het voorzitterschap.

Ondanks een zwakke gezondheid toonde hij zich nog steeds betrokken bij onze vereniging. Zo stuurde hij afgelopen zomer nog een afzegging voor onze online bijeenkomst met daarbij een gevonden uitnodiging voor de online informatie konferentie van Swets Subscription Service in De Doelen in 1992! Hij vroeg zich daarbij af hoeveel van ons nog zouden weten dat Swets indertijd een belangrijke tijdschriftenleverancier was. Swets bestaat niet meer, en online meetings hebben nu een totaal andere invulling was zijn overpeinzing.

De uitvaart heeft afgelopen donderdag 3 februari in besloten kring plaatsgehad. Wij herdenken Goos Dullaart met respect en vriendschap.

Wilma Knol, namens bestuur OKBN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.